6 Юни, 2018 16:56 2 116 5

Хърн: Мачът Пулев - Уайт ще се състои!

  • пулев-
  • уайт-
  • мач-
  • бокс-
  • претендент-
  • хърн

Агентът на британеца е сигурен в уреждането на срещата

Мениджърът на Дилиън Уайт - Еди Хърн, който държи правата и на шампиона на WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа, изрази увереност, че неговият боксьор ще се изправи срещу Кубрат Пулев в рамките на два месеца и половина. Той говори пред британските медии за изминалия търг, спечелен от агенцията на Ивайло Гоцев “Епик” срещу 1,5 милиона долара.

Според Хърн предложените пари са повече от евентуалните приходи, които ще генерира сблъсъкът между Кобрата и британеца, което поставя мача в затруднено положение. Въпреки това агентът е уверен, че среща за званието претендент №1 на IBF ще има, пише "Sportal".

“Когато боксираш в елиминационен мач и си №2, какъвто е Пулев, следващият под теб получава 25 процента, такива са правилата. Но истината е, че търгът може да се манипулира. Казахме на Кубрат, че ще получи 700 хиляди долара гарантирано, ако спечелим търга, и ще проведем мача в България, но при наши условия. Пулев се съгласи. Но изведнъж се появиха “Епик”, които наддадоха с оферта от 1,5 милиона долара, от които Дилиън ще получи 375 хиляди. Нашето желание бе да гарантираме тези пари на Уайт, а Пулев да си получи неговите 700 хиляди, което прави разход в размер на малко над милион долара. Ако се бяхме разбрали, нямаше да има търг. Но те отказаха. За съжаление сега трябва да видим дали парите ги има. Говорим да направим този мач заедно и да си сътрудничим. Уайт можеше да се откаже, но няма да го направи”, заяви Хърн.

По думите на британеца до края на седмицата трябва да стане окончателно ясно къде и кога ще се проведе мачът на Кобрата с Уайт Почти сигурно той ще е в София, но датата 18 август, за която Пулев спомена, изглежда нереалистична. Очакванията са сблъсъкът да се предава пряко по Скай на Острова и да се излъчва в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    6 3 Отговор
    Продължаваме напред!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бичето

    2 2 Отговор
    На паница с боб нашия ше го разцепи
    Но данси кажем истината има шанс
    Уаит е вече трагичен
  • 4 незнайко

    1 8 Отговор
    Дано не се състои мача, защото Пулев ще яде голям бой !
  • 5 Бокс Русе

    6 2 Отговор
    Давай Кобра! Смачкай го! Направи го за България