8 Юни, 2018 12:57 1 771 9

Кобрата: Хърн и Уайт са шизофреници!

  • пулев-
  • кобрата-
  • уайт-
  • хърн-
  • отказ-
  • мач-
  • бокс

"Все още те чакам в България, за да те изкарам от лудостта и да те върна на земята", закани се Пулев на Уайт

Кубрат Пулев коментира гневно решението на Дилиън Уайт и неговия екип да се откажат от мач с него и вместо това да организират бой с Джоузеф Паркът. Кобрата публикува обръщение към боксьора и неговия промоутър Еди Хърн в официалната си страница.

“Очаквах Уайт и хората му да избягат от мача, но не очаквах да са такива ла*няни актьори. Те са крайни манипулатори и пълни шизофреници. Не мога да повярвам на това, което чувам и начина, по който решиха да избягат от мач в България. През цялото време Хърн говореше за преговори и как все още искали да ме докарат във Великобритания, при това след като вече беше определена дата и място от победителя в търга. Предоставихме им договор към IBF, който те не подписаха. За какви преговори говорим? Това не е пазар, това са правилата - вие загубихте наддаването. Какво повече има да се говори. Що за нелогично твърдение това, че ние не сме имали парите. Ха-ха. Ние спечелихме търга за мача с почти двойно по-голяма оферта. Никой не иска да се бие с Дилиън? Вие сте ненормални! Никога не съм отказвал и все още искам да се бия с него. Дилиън, ако Хърн те подвежда по някакъв начин, нека ти го кажа лично - все още те чакам в България, за да те изкарам от лудостта и да те върна на земята”, се казва в комюникето.

"Epic Sports Entertainment", която е представлявана от българина Ивайло Гоцев спечели наддаването с Зауерланд, които са промоутъри на Пулев и "Matchroom" на Еди Хърн за двубоя, който трябваше да е елиминационен за статута на официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), като победителят щеше да получи право да се бори за пояса срещу притежателя му - в момента Антъни Джошуа. След известно време прекарани в преговори обаче Уайт и неговият представител организираха бой с новозеландеца Джоузеф Паркър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Инкогнито

    17 8 Отговор
    Типичната бг голяма уста,въздухар!

    Коментиран от #3, #7

  • 2 хехе

    20 0 Отговор
    Кеч федерацията пасти да яде ;)
    Те тук е театрото !
  • 3 Ти луд ли си бе

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    За 1ви път Пулев си позволява да критикува и говори с остър език и с право. Нарушават се основни правила. В бокса отдавна цари безпардонност и хаос, така както е във всички сфери в света днес.
  • 4 Ники

    10 0 Отговор
    Все тая , нещата рязко се влошиха за него
  • 5 гост

    6 1 Отговор
    Вече е сигурен че няма да има мач и затова се прави на мноо отворен
  • 6 Флойд Патерсън

    7 0 Отговор
    Брутална,загуба от Кличко ,после подбрани застаряващи леваци ,с които се мъчи 12 рунда, после бягството от битката с Антъни. Възраст 37 . Трябва ли да обсъждаме .защо не е интересен
  • 7 онзи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Инкогнито":

    типичния бай Ганьо се обади. Само в БГ май не се уважават усялите спортисти и не само те и глупендери си дават негативното мнение.
  • 8 MT Гонтан

    1 0 Отговор
    Кобрата е вече старата кобра . И колкото и да се дуе и зее , времето му мина и замина , кат тряяше да се бие , той подксачаше кат чарли чаплин . сега врещи аз имам право , мой ред е , абе мой , на твойта жена повече и се чува гласа кат запее айде опа опа тропа и тиририрам
  • 9 Гост

    1 0 Отговор
    Този мач трябваше да се състой,а сега какво ?