Last news in Fakti

9 Юни, 2018 01:00 2 951 0

Марсело: Реал Мадрид не е на Роналдо

  • марсело-
  • неймар-
  • собственик-
  • реал мадрид-
  • роналдо

"Има си собственик, който решава кой да купи", заяви бекът

Левият защитник на Реал Мадрид и Бразилия Марсело коментира слуховете за напускането на Кристиано Роналдо и идването на Неймар. Бекът призна, че иска португалецът да остане на “Сантиаго Бернабеу”, но същевременно покани бразилеца в Мадрид. Междувременно испанският вестник Marca написа на първа страница в днешния си брой: "Кристиано е сериозен и иска да напусне Мадрид".

“Кристиано не е собственик на Реал Мадрид. Ако президентът иска да привлече някого, ще го привлече. Защо обаче Кристиано и Неймар да не могат да играят заедно? Всички в съблекалнята искаме Кристиано да остане. Вратите пред Неймар пък са винаги отворени. Един ден Неймар ще играе в Реал Мадрид”, заяви Марсело на пресконференция от лагера на Селесао.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА