Last news in Fakti

11 Юни, 2018 15:27 2 158 1

Серина Уилямс и Шарапова се "захапаха"

  • уилямс-
  • шарапова-
  • тенис-
  • автобиография

Рускинята отговори на негодуванието от страна на Уилямс

Съперничеството между Серина Уилямс и Мария Шарапова още е живо. Двете се разминаха с мач на "Ролан Гарос" заради контузията на американката, но това не й попречи отново да се заяде с рускинята, с която преди години деляха Григор Димитров.

Уилямс реагира остро на биографичната книга на Шарапова и отбеляза, че е я прегледала, оставайки с впечатлението, че Маша й е обърнала твърде много внимание. Рускинята моментално бе потърсена за коментар от "Дейли Експрес" и оправда действията си.

"Срещали сме се толкова много пъти на корта и знам, че е нормално, особено в биографиите на спортисти, да говорят за съперничествата си. Това са толкова много мачове за толкова години.. Би било странно, ако не я бях включила. Ако не го бях направила, сега щяхте да ме питате това", обясни Шарапова, като гарантира, че всички факти в книгата й са проверени и на написаното може да се вярва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Солдат

    4 1 Отговор
    Само ги вижте и не е нужно да говорим - черния квадратен и назобен добитък VS високата и стройна руска газелка... :-))