1 688 1

Серина Уилямс и Шарапова се "захапаха"

Рускинята отговори на негодуванието от страна на Уилямс

Иво Стойнев

Съперничеството между Серина Уилямс и Мария Шарапова още е живо. Двете се разминаха с мач на "Ролан Гарос" заради контузията на американката, но това не й попречи отново да се заяде с рускинята, с която преди години деляха Григор Димитров.

Уилямс реагира остро на биографичната книга на Шарапова и отбеляза, че е я прегледала, оставайки с впечатлението, че Маша й е обърнала твърде много внимание. Рускинята моментално бе потърсена за коментар от "Дейли Експрес" и оправда действията си.

"Срещали сме се толкова много пъти на корта и знам, че е нормално, особено в биографиите на спортисти, да говорят за съперничествата си. Това са толкова много мачове за толкова години.. Би било странно, ако не я бях включила. Ако не го бях направила, сега щяхте да ме питате това", обясни Шарапова, като гарантира, че всички факти в книгата й са проверени и на написаното може да се вярва.

Русия


Още по темата

 • Серина Уилямс се обиди на Шарапова

  Серина Уилямс се обиди на Шарапова

  Рекордьорката по брой спечелени титли от Големия шлем Серина Уилямс сподели, че никак не е очарована от автобиографията на Мария Шарапова, излязла ...
  3.06.2018
  2 894
  7

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Солдат
  Отговор
  1 11:20  12.06.18
  Само ги вижте и не е нужно да говорим - черния квадратен и назобен добитък VS високата и стройна руска газелка... :-))

Напиши коментар:


Публикувай