Last news in Fakti

15 Юни, 2018 12:29 1 435 0

Реал Мадрид е във война с испанската федерация

  • реал мадрид-
  • перес-
  • уволнение-
  • назначение-
  • испания-
  • лопетеги-
  • световно първенство

Флорентино Перес е бесен от уволнението на Лопетеги

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес влезе в открита война с президента на испанската футболна федерация Луис Рубиалес. Причината за гнева на боса на "белите" е уволнението от поста селекционер на Испания на Хулен Лопетеги, който подписа договор именно с клуба от "Сантяго Бернабеу". Перес обаче обяви, че махането на специалиста точно в началото на Мондиала е несправедливо и неразбираемо.

“Постигнахме разбирателство с Лопетеги и решихме да обявим идването му преди началото на световното, за да не пречим на националния отбор. Съобщих това на президента на федерацията и за следващия ден планирахме пресконференция, на която да обявим всичко. Това, което стана обаче е за мен една необяснима проява на гордост от страна на федерацията. Съдейки по всичко, става въпрос за опит да се нанесе удар върху Реал. Подобни неща са се случвали и преди, но подобна реакция не е имало. Според мен става въпрос за тенденция да се вреди на нашия клуб, който преживява една от най-великите епохи в своята история. По какъв начин назначението на Лопетеги щеше да повлияе на играчите? Това са професионалисти от най-високо ниво, които са се събрали с целта да спечелят турнира. Няма аргумент, който да оправдава уволнението на треньора ден преди световното. От федерацията просто унищожиха двугодишен труд за един миг”, коментира Перес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА