18 Юни, 2018 15:00 6 466 0

Грандиозен скандал в лагера на Хърватия

  • скандал-
  • хърватия-
  • треньор-
  • изгони-
  • никола калинич-
  • златко далич-
  • резерва

Футболист отказал да влезе като резерва

Грандиозен скандал в лагера на Хърватия - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Грандиозен скандал разтърси лагера на Хърватия само два дни след победата над Нигерия на старта на Световното първенство в Русия. Треньорът Златко Далич изгони футболист от тима.

30-годишният нападател Никола Калинич, играч на италианския Милан, е бил изпратен у дома. Причина за решението на 51-годишния наставник е отказът на нападателя да влезе като резерва малко преди края на редовното време, предаде хърватското издание „Индекс“.

Калинич е заявил, че има болки в гърба, и на негово място влезе Марко Пяца. Това не е първият подобен скандал, в който е замесен Калинич. Има информация, че той е отказал да влезе като резерва и по време на приятелска среща. Инцидентът обаче не се отрази на балканците, които победиха Нигерия и гледат уверено към осминафиналите.

Следващият мач на Хърватия е срещу Аржентина. Калинич, за когото Милан плати €20 милиона на Фиорентина, изпрати слаб сезон в калчото. Медиите на Апенините пишат, че „росонерите“ искат да го продадат, стига да се намери купувач. Той е отказал да се появи в мача срещу Нигерия, защото не харесва статута си на резерва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА