Last news in Fakti

19 Юни, 2018 10:27 1 320 0

Добри новини за Атлетико Мадрид

  • атлетико мадрид-
  • гризман-
  • ернандес-
  • договори-
  • льомар

Трима преподписаха с тима, Гризман е един от тях

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман удължи договора си с клуба. Това беше очаквано, след като преди броени дни французинът официално обяви решението си да остане в мадридския клуб, вместо да премине в Барселона.

Гризман преподписа до 2023 година. По този начин той спази традицията всяко лято да подновява контракта си с Атлетико, след като дойде в тима през 2014 година от Реал Сосиедад. От официалната информация в сайта на “дюшекчиите” не става ясно дали в договора има откупна клауза.

Освен Гризман, с Атлетико преподписа и сънародникът му Люка Ернандес. Защитникът удължи договора си до 2024 година. Юношата на “рохибланкос” се утвърди като важна част от състава на Диего Симеоне и през миналия сезон изигра общо 44 мача във всички турнири.

Благодарение на силното си представяне, 22-годишният Ернандес попадна сред избраниците на Дидие Дешан за Мондиал 2018 и беше титуляр при победата над Австралия с 2:1.

По време на визитата си в лагера на “петлите”, спортният директор на Атлетико Мигел Анхел Хил Марин на практика финализира и привличането на Тома Льомар. Крилото на Монако вече има подписан договор с испанския гранд, но му предстои да премине медицински прегледи.

От Атлетико изказаха специална благодарност на Дешан и на френската федерация за съдействието. “Петлите” продължават да се готвят за следващия си мач, който е срещу Перу на 21 юни в Екатеринбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА