19 Юни, 2018 10:57 1 293 1

Ел Маестро: Ще има нови в ЦСКА!

  • ел маестро-
  • цска-
  • селекция

"В най-скоро време ще привлечем двама", заяви треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро заяви, че ще привлича нови футболисти в "червения" клуб.

„Това бе един тренировъчен мач. Важна тренировка, ни нищо повече. Момчетата работиха здраво, бяха концентрирани и видяхме някой детайли от това, което тренирахме през седмицата. Доволен съм от това, което видях и от работата, която свършихме в Тетевен. Намираме се в предсезонна подготовка. Всички са мотивирани и работят здраво, но ситуацията е една и съща във всеки един клуб. Всеки ще ви каже, че е свършил добра работа и е работил концентрирано“, сподели Ел Маестро след победата над Етър с 2:0 в дебюта си начело на ЦСКА.

„Със сигурност като във всеки клуб може да се очаква да привлечем нови футболисти. Големите промени се получиха, 4-5 човека напуснаха преди да започнем да тренираме. В момента търсим още един или двама футболисти. Вие знаете позициите, на които търсим футболисти, както и аз. Ние сме близо до привличането на двама нови футболисти съвсем скоро“, потвърди наставникът на „червените“.

„Очаквам да започнем с победи в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а във втория труден съперник. Каранга все още е контузен. Той тренира здраво всеки ден. Не мога да ви кажа диагноза, но мисля, че след лагера в Австрия ще може да започне да тренира наравно с основната група“, завърши Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сектор Г

    0 1 Отговор
    Единият от новите трябва да е Сашо Тонев, а не некадърниците на селяндура Стоилов от португалската агенция.