20 Юни, 2018 11:19 2 039 5

Григор Димитров знае как да бие Джокович

  • джокович-
  • димитров-
  • тенис-
  • трева

"Ще се опитам да намеря по-добрата си игра", заяви българският тенисист

Най-добрият български тенисист Григор Димитров посочи какво е нужно да направи, за да победи Новак Джокович във втория кръг на силния тенис турнир на трева в „Куинс Клъб“ в Лондон. Поставеният под №2 в схемата Григор елиминира на старта трудно босненеца Дамир Джумхур с 6:3, 6:7(4), 6:3, а Ноле се справи лесно с австралийския квалификант Джон Милман с 6:2, 6:1.

"Това беше един от тези мачове, в които единственото, от което можеш да бъдеш доволен, е победата. Със сигурност трябваше да направя някои неща доста по-добре, но това беше първият ми мач на трева, имаше известни колебания. Хубавото беше, че сервирах солидно и направих добри ретури, когато трябваше. Това са позитивни знаци за мен. Искам да извлека положителното и да продължа напред", заяви Димитров след успеха си.

"За да печелиш турнири, трябва да минаваш и през такива срещи. Без значение в каква фаза на състезанието, рано или късно, трябва да побеждаваш тенисисти като Новак. Той направи много силен мач днес. Но аз съм тук, за да се боря. Ще се опитам да се представя по-добре, да намеря по-силната си игра. Това е", допълни победителят в турнира от 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    12 1 Отговор
    И той като мене- знае но не може.
  • 2 печалба

    13 1 Отговор
    И аз знам как може да спечели - като заложи всичките си спестявания за победа на Джокович.
  • 3 Фьен

    1 1 Отговор
    Ми ха да видим Гришо колко знае как.... Дай, боже, па и а дано най-после:)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Йебем

    3 1 Отговор
    Да, знае - ще го бие с йоло дупе по таша.ите! Парвеню хаскьойско!