Last news in Fakti

20 Юни, 2018 11:57 2 773 1

Жена скри топката на национали (ВИДЕО)

  • зимуш-
  • жена-
  • финтове-
  • номера-
  • национали-
  • скрита камера

Лиза Зимуш изненада доста неприятно норвежки национали

Трима норвежки национали се оказаха в доста неприятна ситуация по време на интервю, което в крайна сметка се оказа подобие на скрита камера. Маркус Педерсен от Стрьомсгодсет, Даниел Фредхайм Холм (Волеренга) и Фроде Кипе (Лилестрьом) бяха поканени на стадион, за да се видят с екипа, който ще води и записва разговора с тях.

Преди началото режисьорът моли футболистите да покажат няколко трика на неговата асистентка, която е запалена по футбола. Играчите приемат, но когато идва време младото момиче да покаже наученото, те остават с отворени усти. Оказва се, че това е 18-годишната Лиза Зимуш, която е световен шампион по футболен фрийстайл, пише "Блиц".

Младото момиче не само смайва норвежките национали с жонгльорските си умения, но и с финтовете. Тя успява да прекара топката между краката на професионалните футболисти, които се опитват да й отнемат коженото кълбо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гамена

    7 0 Отговор
    Тази ако ме гепи в леглото че ми скрие топките...и двете