Last news in Fakti

20 Юни, 2018 13:32 1 533 0

Лесни съперници за българските тимове в Лига Европа

  • цска-
  • левски-
  • славия-
  • жребий-
  • квалификации-
  • лига европа-
  • съперници

ЦСКА ще се изправи срещу латвийския Рига, Левски - с Вадуц, а Славия ще играе с финландци

Днес бе теглен жребия за първия квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Българските представители - Левски, ЦСКА и Славия изтеглиха доста добър жребий.

Отборът на Левски ще се изправи срещу Вадуц (Лихтенщайн) в първия си мач в евротурнирите за този сезон. Първият мач е на 12 юли, а седмица по-късно е срещата-реванш на стадион "Георги Аспарухов".

ЦСКА ще се изправи срещу тима на Рига от Латвия. Рига се класира за Лига Европа като трети в крайното класиране на местния шампионат за 2017 година. Клубът е само на четири години, след като през 2014-а тимовете на Карамба и Динамо се обединяват и формират новия тим. Наставник на отбора е бившият македонски национал Гоце Седлоски, който миналата година класира Вардар за груповата фаза на Лига Европа. В първия мач "червените" ще бъдат домакини.

Носителят на Купата на България Славия започва своето приключение в Лига Европа срещу Илвес Тампере от Финландия. В първата среща "белите" ще гостуват на "Тампере Стейдиъм", а седмица по-късно тимът на Златомир Загорчич ще приеме "жълтите" на стадион "Васил Левски".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА