Last news in Fakti

21 Юни, 2018 12:58 786 0

Делио Роси: Всичко в Лига Европа си зависи от нас

  • роси-
  • жребий-
  • лига европа-
  • вадуц-
  • левски

"Ако сме подготвени, би трябвало да продължим напред", заяви италианецът

Треньорът на Левски Делио Роси коментира жребия за първия квалификационен кръг от Лига Европа, който отреди Левски да се изправи срещу тима на Вадуц (Лихтенщайн). Опитният италиански специалист е на мнение, че "сините" са тези, от които зависи дали отборът ще продължи напред в турнира.

"Никога не зависи от противника, а от самите нас. Ако сме готови, можем да се справим с всички съперници от този кръг на турнира. За нас мачът е много важен след случилото се миналата година. Остават ни 4 седмици да се подготвим. Трябват ни още няколко футболисти, за да направим отбора силен. Клубът знае на кои постове ни трябват футболисти и го знае от 3 месеца. Тренирам тези, които имам. Надявам се, че ще мога да подготвя отбора", сподели Роси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА