21 Юни, 2018 15:00 1 163 2

Пената: ЦСКА да не гледа Световното, ще ги разсее

  • цска-
  • димитър пенев-
  • пената-
  • световно първенство-
  • лига европа-
  • разсейване

Футболистите на ЦСКА да си гледат тренировките

Пената: ЦСКА да не гледа Световното, ще ги разсее - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира жребия на „червените“ в Лига Европа. Те ще се изправят срещу латвийския Рига.

„ЦСКА е играл срещу много отбори като Рига и Адмира, които на пръв поглед не са нищо особено. Записвали сме успешни резултати, но се е случвало и да не ги елиминираме. В този момент е трудно да определим колко те са силни и колко сме ние“, заяви треньор номер едно на България за миналия век.

„В ЦСКА тепърва започваме с подготовката, а на латвийците им върви първенството. Пък и мачовете в Европа са от друго тесто. Не можем да кажем, че продължаваме напред със сигурност. Трябва да сме внимателни. Още повече, че имаме нов треньор, а и доста попълнения. Най-важното е да спечелим първия мач, който ще е у дома, с добър резултат", каза Пената в интервю за „Тема спорт“.

„Нужно е време да се избистри съставът, така че по лагерите да не гледаме много Световното, а да си гледаме тренировките и да разучим добре съперника. За да няма после някоя изненада", добави Пенев, под чието ръководство България се класира на четвърто място на Световното първенство в САЩ през 1994 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкция

    4 0 Отговор
    Е, нали т те трябва да видят как се играе футбол...
  • 2 Синфен

    0 0 Отговор
    Най- добре да гледат само гей порно !