21 Юни, 2018 15:54 1 641 4

Ужас! Дефицит на бира на Мондиала

  • бира-
  • световно първенство-
  • алкохол-
  • фенове

"Не очаквахме феновете да пият толкова много бира", заявиха ресторантьори

Ужас! Дефицит на бира на Мондиала - 1
Снимка: БТА/АР

Страшни новини за футболните фенове на Мондиала в Русия може да съобщят местните заведения в близките дни. Според московски сервитьори, количествата бира на склад рязко са намалели и пивоварните ще трябва да увеличат няколко пъти производството, за да покрият търсенето.

"Изненадаха ни неприятно. Не очаквахме да поръчват само бира. Сега правим необходимото, за да не останем без бира и дано се справим", коментират сервитьори в местни заведения.

Консумацията на бира в Русия намаля заради държавните мерки за борба с алкохолизма - в това число по-високите акцизи и по-строгите правила за продажба, заради което местните производители намалиха производствата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    3 6 Отговор
    Като няма бира да минават на бойяришник!

    Коментиран от #4

  • 2 лимонадка

    8 0 Отговор
    Хаха и после руснаците били алкохолици ;)
  • 3 Ivan

    1 1 Отговор
    А с водката как е положението? Ако свърши тогава не ми се мисли.
  • 4 999

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Kcaniba":

    Има си хас ти да не се обадиш.......комплексар !

    Едни от най-веселите ми спомени са от СССР - Ленинград, Москва, Иваново, Свердловск, Ташкент и т.н., когато през 80-те, след безпаметна употреба на Московская, житная, игристое и черная икра....е, и разюздани удоволствия с по 2 "учительници", на сутринта отпивахме първата глътка ледено студено Жигульовско.
    Беше си направо прераждане, връщаше ни в снощното състояние.
    :-)