Last news in Fakti

30 Юни, 2018 14:31 2 384 1

Бербатов игра за Берое в мач с бой и червени картони

  • димитър бербатов-
  • мач-
  • бой-
  • червен картон-
  • футбол-
  • берое

Бербатов напусна терена само след 12 минути игра

Берое и Анортозис завършиха наравно с 1:1 в третата си контрола от предсезонната подготовка. Кипърците откриха чрез Качарава в 47-ата минута, а тимът на Александър Томаш изравни чрез Меска в 79-ата.

Титуляр за тима от Стара Загора беше Димитър Бербатов, който поддържа форма с отбора. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед обаче се контузи още в началните минути и в 12-ата беше заменен принудително. Томаш пусна Иван Минчев в игра.

Анортозис владееше повече топката в началото. На три пъти играчи на кипърския тим пробваха удари от дистанция, но не успяха да затруднят Душан Перниш. В 22-ата минута Качарава създаде опасна ситуация, при която бранителите на Берое се справиха.

В 38-ата минута Дуриш пробва опасен удар, но Бандаловски се намеси и блокира. В самия край на първата част Шилденфелд бе най-близо до гола, като Перниш се намеси страхотно и спаси.

Две минути след началото на второто полувреме Качарава овладя центрирана в наказателното поле топка и се разписа с 0:1. След попадението Берое заигра много добре и притисна съперника. В 51-ата минута Камбуров изведе Цонев на стрелкова позиция, но стражът на кипърския тим успя да избие удара на последния в корнер.

В 65-ата Меска поаде на Цонев пред наказателното поле, а той изведе Василев на удобна позиция. Ударът на Василев обаче мина на сантиметри от гредата. Малко след това се стигна до грозни сцени. Двата тима се спречкаха на терена и в крайна сметка Цонев и Дуглао бяха отстранени с червени картони.

В 79-ата минута футболистите на Берое организираха добре атака, която доведе до изравнителното попадение. Алфредо отне топката в половината на съперника и комбинира с Минчев, който изведе Меска на стрелкова позиция. Крилото не сбърка, пращайки топката в мрежата за крайното 1:1.

Утре Берое има една тренировка и след нея отборът се прибира в Стара Загора, където ще продължи своята подготовка до първия официален двубой от новия шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 360

    3 0 Отговор
    Бербата за какво го държат там ? Сигурно за коппаньон ?