Last news in Fakti

11 Юли, 2018 01:00 2 791 0

Левандовски отново обърна плочата

  • левандовски-
  • решение-
  • байерн мюнхен-
  • трансфер-
  • оставане-
  • полша

Полският национал отново промени решението си - иска да остане в Байерн Мюнхен

Голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски промени мнението си и е готов да остане на "Алианц Арена". Преди началото на световното първенство, полякът даде индикации, че иска да бъде продаден, но към днешна дата ситуацията е различна, разкри "Билд". Лева вече е говорил с ръководството на клуба и двете страни са изгладили отношенията си.

Желанието на нападателя беше да премине в Реал Мадрид. Той натовари със задачата да му уреди мечтания трансфер Пини Захави, но именно израелският агент го е уведомил наскоро, че това няма как да се случи. От една страна, Левандовски се представи слабо на Мондиал 2018 и не вкара нито един гол, а от друга - Байерн категорично даде да се разбере, че няма намерение да се разделя с водещия си реализатор.

Челси също обмисляше да отправи оферта за полския национал, но това вече изглежда обречена кауза. Левандовски изцяло е насочил вниманието си към подготовката за новия сезон и е амбициран най-после да спечели Шампионската лига с баварците.

Твърде е възможно обаче 30-годишният стрелец да се сблъска с негативно отношение от страна на феновете на Байерн, които са му ядосани заради някои изказвания в края на миналата кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА