Last news in Fakti

10 Юли, 2018 16:56 1 229 2

Вадуц: Можем да изненадаме Левски

  • вадуц-
  • левски-
  • лига европа

Съперникът на "сините" мечтае да продължи напред в Лига Европа

Съперникът на Левски в Лига Европа - Вадуц, публикува интересен текст в официалния си сайт. В него тимът от Лихтенщайн, който приема "сините" в сряда от 18:45 часа, споделя мнение, че отстраняване на българския тим не е невъзможно.

"В лицето на Левски, Вадуц получи много голям залък на старта на квалификациите в Лига Европа. Левскарите са 26-кратни шампиони на България, абсолютно традиционен тим в страната. Затова е ясно, че те са в ролята на изявени фаворити!

Нашият тим се готви от 3-4 седмици за мача. Новите са 13 момчета, повечето от които са от нашия регион. Момчетата свършиха отлична работа по време на подготовката и с нетърпение очакват първия сериозен сблъсък от новия сезон.

С по-затворена игра, задружни усилия и задължително малко късмет можем да изненадаме опонента и да го препънем", пише в сайта на Вадуц.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    1 0 Отговор
    Единствено Левски може да се самоизненада
  • 2 САП

    0 0 Отговор
    За съжаление най-вероятно пак ще си навирят носа и ще се препънат на прага на отворената врата.