Last news in Fakti

15 Юли, 2018 14:27 2 397 2

Доброто представяне на Белгия прецака фирма

  • белгия-
  • голове-
  • фирма-
  • телевизори-
  • купувачи-
  • клиенти-
  • безплатно

Компанията обещала на клиентите си безплатни телевизори при над 15 гола за белгийците на Световното

Доброто представяне на Белгия прецака фирма - 1
Снимка: БТА/АР

Белгийската компания „Крефел“, специализирана в продажбата на електротехника, ще претърпи огромни загуби заради геройското представяне на националния отбор на страната на Мондиал 2018. Както е известно, Белгия завърши на трето място, което е най-доброто представяне на страната в историята на турнира.

Един месец преди началото на световното първенството компанията предприеха рисков маркетингов ход. На всеки, който си купи телевизор в периода до края на шампионата в Русия, парите ще бъдат възстановени, ако „червените дяволи“ вкарат 15 гола.

Победата с 2:0 над Англия в мача за третото място на Световното означава, тимът на Роберто Мартинес напуска турнира с 16 отбелязани попадения. От „Крефел“ още вчера обявиха на официалния си профил в „Туитър“, че ще изпълнят обещанието си и ще върнат парите на хилядите клиенти, купили се телевизори в посочения период.

Огромният наплив предизвика срив в сайта на фирмата и на него имаше само служебно съобщение, че техниците опитват да възстановят работата на интернет страницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    7 0 Отговор
    това в бг никога няма да се случи...

    Коментиран от #2

  • 2 я па ти

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Преди малко коментирахме с колега, че България никога не е губила финал за световно или европейско първенство по футбол. Що някоя компания да не обещае нещо ако България стане такъв шампион? В балансите си има и разходи за реклама и разходи в графата загуби.