Last news in Fakti

15 Юли, 2018 15:37 2 207 11

Инфантино: Това бе най-добрият Мондиал

  • путин-
  • русия-
  • световно първенство-
  • инфантино-
  • благодарности-
  • организация

"В историята няма по-страхотно Световно", заяви президентът на ФИФА

Инфантино: Това бе най-добрият Мондиал - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на ФИФА Джани Инфантино скандира "Русия, Русия" и обеща да научи руски език по време на речта си в Болшой театър, където се проведе галаконцерт по случай края на световното първенство по футбол. Инфантино предложи на зрителите да трансформират Болшой театър в стадион "Лужники", след което инициира скандиране "Русия", което бе подето от залата.

"Искам да кажа голямо благодаря на всички участници в световното първенство. На футболистите, които са главните актьори в този спектакъл, на треньорите, които даваха наставления, на съдиите, които бяха великолепни. Благодаря на милионите фенове от целия свят, които дойдоха и гордо развяха знамената на своите страни. Благодаря на руснаците, на доброволците, които работиха неуморно, за да бъде този шампионат толкова успешен. Вижте тези усмивки, това е лицето на Русия, Русия, която обичаме и й благодарим. Благодаря на президента Путин, без Вас това нямаше да бъде възможно", обърна се Инфантино в речта си.

"Две неща се случиха в тази страна през последния месец. Първо, видя се, че Русия е футболна страна. Благодаря на Станислав Черчесов и Игор Акинфеев за тези емоции, които подариха на своите привърженици и на всички любители на футбола. Второ, Световното промени представата на света за Русия. Четири милиарда души гледаха шампионата и всички видяха красотата, културното и историческо богатство на Русия. Всичко това прави световното първенство в Русия най-доброто в историята", каза още Инфантино.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    5 28 Отговор
    Най-добрия вярно като игра не като организация.

    Коментиран от #2, #3, #4

  • 2 Само да попитам

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    Ти лично от какво не си доволен (от организационна гледна точка)???Или просто си станал с лице към възглавницата тази сутрин...Както и всяка друга...

    Коментиран от #6

  • 3 мммдааа

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    точно обратното, мой человек!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 А бе

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "ПЕЮ":

    Не си е мил краката пешко, затова смърди. А сигурно няма и вода в коптора в който съществува.
  • 6 Гоуст

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Само да попитам":

    Операторите бяха адски зле както и някои от коментаторите по БНТ начело с Петър Иванов, с неговите заучени комунистически фрази и коментари от типа на Петър Василев
  • 7 jaso

    2 8 Отговор
    Значи когато хтрватски футболист казва "Слава на Украйна", той бива хулен заради политически изказвания, но когато този Инфантино казва
    "Световното първенство помогна за това да се промени мнението на хората за Русия", което е абсолютно същото нещо, то това се приветства. Що за малоумно лицемерие е това?
    Аз понеже не изпитвам нужда да бъда умерен и да се харесвам ще кажа:
    Русия е държава агресор и държава окупатор. Да връща Крим на Украйна иначе санкции завинаги!

    Коментиран от #9

  • 8 Голям Слон

    5 1 Отговор
    Безспорно! И като организация, и като футбол. Първенството поднесе много изненади. Мой близък приятел беше на една от срещите. Разказа за безпрецедентните мерки за сигурност преди, по време и след футболните срещи. Нечувано! Да не говорим за изцяло безплатния транспорт в Русия по време на срещите. Кеф ти самолет, кеф ти влак, кеф ти автобус, метро, трамвай.. Едно голямо БРАВО!
  • 9 НИКОГА НЕ ПРОДАВАМ : ЗЕМЯ СЕНО И РАКИЯ

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "jaso":

    АЗ ПЪК СЪМ НА ОБРАТНОТО МНЕНИЕ. УЩАНКИТЕ СА НА ПРАВИЛНИЯ ПЪТ И ТВА ПОБЪРКВА ДЖЕНДЪРИТЕ .
  • 10 XxX

    0 0 Отговор
    Без Италия и Холандия. Със много слаби Германия, Испания, Аржентина и Бразилия.... Определено най-слабото световно, което помня!
  • 11 pazenek

    0 0 Отговор
    Световното бе организирано отлично. Инфантино подкрепи Русия,защото за всичко е виновна ТЯ. Крим е бил повечето руски аи там имаше референдум.Футболист по врвме на мач, няма право на подобна изцепка,а Инфантино може да изчетка Путин и Русия!