17 Юли, 2018 12:56 845 0

Паро Никодимов: На ЦСКА ще им е лесно в Рига

  • никодимов-
  • мнение-
  • прогноза-
  • цска-
  • лига европа-
  • рига

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов прогнозира по-лек реванш за тима от "Българска армия" при гостуването на Рига в първия квалификационен кръг за Лига Европа. В първата среща в София "червените" победиха с 1:0 с гол на Тиаго.

"Това си е хубав турнирен резултат и на отбора ще му е по-лесно в реванша. Шансовете за продължаване са добри, но след това става по-трудно. Хубавото е, че ще може да се използва новия централен нападател Мауридес още в следващия кръг, защото се видя, че липсва човекът, който да играе добре с глава в наказателното поле. В турнирните мачове трябва да си внимателен, а не да се хвърляш сляпо в атака", каза Паро пред "Тема Спорт", като не пропуска да похвали треньора Нестор Ел Маестро за куража да пусне 17-годишния Валентин Антов в игра срещу Рига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА