Last news in Fakti

18 Юли, 2018 11:02 1 940 5

Делио Роси: Няма да се предам!

  • роси-
  • левски-
  • отпадане-
  • срам-
  • оставка-
  • вадуц-
  • лига европа

Италианецът намекна, че няма да подава оставка след срама срещу Вадуц

Треньорът на Левски Делио Роси пое отговорност за отпадането на тима още в първия квалификационен кръг на Лига Европа, но не пожела веднага да подаде оставка, а иска първо да говори с клубното ръководство. „Сините“ победиха Вадуц с 3:2 в реванша, но с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен тимът от Лихтенщайн се класира напред.

"Мисля, че трябва да съжаляваме изцяло заради първия мач. Направихме това, което трябваше да направим, но нямахме късмет. Първият гол стана, след като нашият краен защитник не беше дублиран. Освен това хората в нашето наказателно поле бяха на една линия. Трябваше да вкараме дузпата, но всичко това сега звучи като оправдание.. Жалко, че изпуснахме тази дузпа, защото мачът отиваше в съвсем друга посока. Първият мач не трябваше да го губим", сподели Роси след мача.

"Ние имаме няколко контузени футболисти, има и други, които трябва да дойдат. Тези, които играха, дадоха всичко от себе си. Във футбола се случва всичко. Изиграхме слаб първи мач, днес играхме много добре и заслужавахме да продължим, но не успяхме. Да се срамуваме е малко преувеличено. Искам да се извиня, че не успяхме да преминем в следващия кръг, тъй като аз съм отговорен за всичко това и поемам вината. Винаги когато резултатите не са добри, виновен е треньорът", допълни още италианецът.

"Оставката е признак на това човек да се предаде, а аз не се предавам. Резултатите наистина не са добри, но ще говоря с ръководството по този въпрос. Ще говоря с клуба", завърши Делио Роси на директен въпрос дали би си подал оставката веднага.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    13 1 Отговор
    Никаква оставка! Много си е на място човека.
  • 2 ГМО продукт

    4 4 Отговор
    Треньора не е виновен. Играчите са скапани.Единствено Паулиньо,Обертан,Яблонски,Холмар и Горанов стават за Левски.Другите Вън....
  • 3 БУМ

    12 2 Отговор
    Ееей, олекна ми, най-после намериха виновния! Тоя път бил късмета (а не - съдията, времето, Перуката, връзките на обувките, бат Венци, международното положение и т.н)...
  • 4 Ads

    2 3 Отговор
    Ама ти вече си пленен и със смъкнати гащи, как да се предадеш. Ама не е луд тоя дето яде зелника...
  • 5 Синфен

    2 2 Отговор
    Молете се на Кокала да свали проклятието !