19 Юли, 2018 01:00 1 371 0

Бонучи се дърпа от Милан, иска в Англия

  • бонучи-
  • милан-
  • англия-
  • трансфер

Защитникът не мисли да се задържи при "росонерите"

Защитникът на Милан Леонардо Бонучи не е доволен от ситуацията в клуба и настоява да бъде продаден, твърдят медиите в Италия. Неговият агент Алесандро Лучи вече е информирал ръководството на клуба за желанието на клиента си.

Бонучи е разочарован от изхвърлянето на "росонерите" от евротурнирите, както и от неяснотата около управлението на клуба. Той би останал на "Сан Сиро" само в случай, че получи гаранции за изграждането на амбициозен проект, но на този етап по-вероятно изглежда да си тръгне от Милан само година, след като сензационно премина в тима от Ювентус за 42 млн. евро.

Ако се стигне до раздяла, кандидати за подписа на Бонучи не липсват. Манчестър Юнайтед отдавна мечтае да има в състава си италианския национал, а Джосеп Гуардиола неведнъж е заявявал, че Лео е сред любимите му футболисти.

Челси, вече воден от Маурицио Сари, също може да направи опит да привлече 31-годишния бранител. Оферта вероятно ще пристигне и от Пари Сен Жермен, където Бонучи би имал шанса да се събере с Джанлуиджи Буфон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА