18 Юли, 2018 13:27 2 002 0

Аутуори: Лудогорец е много силен отбор!

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • квалификации-
  • шампионска лига-
  • видеотон-
  • крусейдърс

"Готови сме за всяко едно предизвикателство", заяви треньорът на българския шампион

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори остана доволен след победата с 2:0 над Крусейдърс в северноирландската столица Белфаст. Така „орлите“ елиминираха „брадварите“ с общ резултат 9:0 и се класираха за втория квалификационен кръг на Шампионската лига, в който ще срещнат унгарския шампион Видеотон, отстранил Дюделанж от Люксембург с общ резултат 3:2.

„Победата бе много важна за нас и съм много доволен от това как бе постигната. Няма значение, че в Разград победихме с голям резултат. Показахме добро поведение в мача и дадохме шанс на играчи, които не бяха записали много минути досега. Вътрешната конкуренция е много силна и съм доволен“, сподели Аутуори след мача в Белфаст.

„Разузнали сме Видеотон, както и Дюделанж. Това ни е работата и трябва да сме подготвени за всеки един противник. Смятам, че и те са сторили това. Тепърва имаме още време да видим детайлите в тяхната игра. Жълтите картони са част от играта и няма как да спра футболистите да правят нарушения, ако това се налага. Антон Недялков е много качествен и опитен футболист. Адаптира се бързо към нашия отбор и трябва да поиграе повече, за да възвърне футболното си самочувствие. Не се притесняваме от нищо и трябва да се подготвим за всички трудности, които ни предстоят не само в Първа лига, но и в Шампионската лига. Направили сме добра подготовка и имаме силен отбор. Сега работата ни трябва да е конструктивна“, завърши наставникът на българския шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА