19 Юли, 2018 19:45 2 424 2

Ливърпул се уреди с топ вратар (ВИДЕО)

  • алисон бекер-
  • ливърпул

Алисон Бекер е на медицински прегледи на "Анфийлд"

Ливърпул се уреди с топ вратар (ВИДЕО) - 1

Спортният директор на Рома Мончи каза, че бразилският вратар на тима Алисон Бекер е отишъл на медицински прегледи в Ливърпул и се очаква да стане играч на мърсисайдския клуб в близките часове.

Преминаването на прегледите от страна на 25-годишният Алисон е последното препятствие преди финализирането на сделката, която се очаква да бъде рекордна за вратар за всички времена.

Според медиите в Англия Ливърпул е предложил 75 милиона евро за правата на играча, което е чувствително повече от платените на Парма от Ювентус през 2001 година 53 милиона евро за Джанлуиджи Буфон.

"В момент Алисон е на прегледи и ако ги премине, сделката ще стане факт. Получихме много солидна оферта за Алисон, която разгледахме внимателно. Като спортен директор ми бе много трудно да кажа "не". Взехме решение, говорихме с Ливърпул и си стиснахме ръцете", коментира Мончи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ванко

    8 0 Отговор
    Ами като изтърваха Ники Михайлов да си скубят косите кого да вземат..

    Коментиран от #2

  • 2 Не ходя на БГ мачове вече

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ванко":

    Бях на стадиона когато сина на перуката пазеше срещу Ведер, 3 гола му мушнаха за 4 минути още го помня.