19 Юли, 2018 20:23 2 194 0

Байерн бройка френска сензация (ВИДЕО)

  • бенжамен павар-
  • байерн мюнхен-
  • нико ковач

Нико Ковач отказа да коментира дали мюнхенци има интерес към защитника Бенжамен Павар

Байерн бройка френска сензация (ВИДЕО) - 1
Снимки: БТА/АР

Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач поздрави френския десен защитник Бенжамен Павар за спечелената Световна титла, но отказа да коментира информациите, които свързват десния бранител на Щутгарт с трансфер при шампионите на Германия.

"Аз нищо не мога да кажа по въпроса, заяви Ковач на пресконференция. Но от друга страна потвърждавам, че е наистина добър футболист и той го доказа по време на Световното първенство.

Байерн бройка френска сензация (ВИДЕО)

Телевизия SWR съобщи първо, че от Байерн са привикали мениджъра на Павар и са коментирали евентуална сделка. След това пък се появи информация пак от същата медия, че 22-годишният защитник е договорен за Байерн, дори и сделката да не се осъществи до края на юни 2019-а година.

Договорът на Павар с Щутгарт е до 2021-а година, но има в него освобождаваща клауза от 35 милиона евро за лятото на 2019-а. А ако Байерн иска да вземе играча веднага, то те ще трябва да платят доста по-сериозна сума.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА