Last news in Fakti

21 Юли, 2018 11:18 1 575 4

Ултрасите на Левски се защитиха и поискаха срещи с целия състав на сините

  • ултраси-
  • фенове-
  • левски-
  • позиция-
  • заплахи-
  • футболни фенове-
  • футболен отбор-
  • спас русев

От НКП искат да разговарят със Спас Русев, както и с бъдещия треньор и играчите

Феновете от Националния клуб на привържениците (НКП) на "Левски" настояха за среща със собственика на клуба Спас Русев.

Отделно, те искат да разговарят и с бъдещия треньор, който и да е той, както и с футболистите.

Поводът за това настояване е информацията, която се появи в медиите, според която маскирани фенове са сплашили играчи на сините.

Запалянковците отрекоха твърденията и излязоха с отворено писмо за случилото се.

Публикуваме позицията на феновете без редакторска намеса:

"На фона на поредното срамно представяне на любимия ни отбор в европейските клубни турнири, нова порция "кафяви" медийни лъжи се изливат върху НКП в опит допълнително да дестабилизират ситуацията в отбора.

За нас целта е ясна - прехвърляне на отговорността и вниманието от слабите резултати на клуба върху обичайните заподозрени - организираните привърженици.

От сряда на обяд представители на НКП имаха уговорка с изпълнителния директор на "Левски" Красимир Иванов да се видят и поговорят с футболистите. Срещата бе предвидена за следващия ден, четвъртък, в 17.30. Тя обаче бе отменена едностранно от ръководството часове по-късно, след като стана ясно, че "Левски" и Делио Роси се разделят.

В крайна сметка привържениците се разбрахме с Иванов да получим лично от него отговор, каква е причината да се отметне от обещанието си.

След разговора, който се проведе във ВИП-а на Сектор А, няколко души минаха покрай фитнеса, където тренираха част от играчите. Разбираемо, те са получили критики за представянето си, но без абсолютно никакви заплахи за физическа саморазправа или прояви на агресия.

Впоследствие привържениците разговаряха с Кирил Вангелов и Даниел Боримиров и изгледаха част тренировката на тима в присъствието на журналисти от "Гонг", "Спортал", "БТВ", "БНТ" и "Канал 3".

Нито една от тези медии не съобщи за възникнало напрежение между привърженици и играчи, камо ли за заплахи, унижения и саморазправи.

Днес, петък, в следобедните часове обаче, сайтът "Блиц", известен с традиционно "кафявата" си тематика и силно занижени хигиенни навици, излезе с "извънредната" новина за "жесток трус" в "Левски", след като маскирани фенове били заплашили чужденците в отбора и капитана Божидар Митрев. Футболистите били стресирани, искали да разтрогват договорите си и да подават жалби в полицията.

Подчертаваме, че подобен апокалиптичен сюжет не се появи в нито една друга медия, включително и сред тези, които за разлика от "Блиц" в описания момент бяха на стадион "Георги Аспарухов". Вероятно обаче единствено "кафевият" сайт разполага с "правилните" очевидци.

Заради създалата се ситуация, а и преди всичко заради очевидно влошената атмосфера в отбора, Националният клуб на привържениците на "Левски" категорично настоява за спешна среща с основния акционер Спас Русев. И отделна такава с новия треньор, който и да е той, и футболистите на първия отбор".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба

    6 1 Отговор
    Аз съм гледал Гунди. Тези,с отклоненията ме отказаха от стадиона.Знам, че не е вярно, но пък е забавно как група млади момчета се кахърят от неуспехите на тяхната "любима" група млади момчета.
  • 2 Евроидиоти

    7 5 Отговор
    Сменете името на тоя селски отбор,да не петните името на АПОСТОЛА!!!! Може и НКП,,Пеевски''
  • 3 Левски

    10 2 Отговор
    няма агитка, няма и фен клуб. Банда дрогирани утайки!
  • 4 euroidiots

    5 2 Отговор
    банда гейове