Last news in Fakti

22 Юли, 2018 11:19 1 324 2

Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ)

  • лудогорец-
  • победа-
  • футболен отбор-
  • български футбол-
  • етър-
  • първа лига

Шампионите с минимален успех над Етър в дебюта на Аутуори в Първа лига

Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА

Шампионът Лудогорец стартира защитата на титлата си с минимална домакинска победа срещу Етър с 1:0 в среща от първия кръг при дебюта на новия си наставник Пауло Аутуори в елита на България. Ранен гол на Вандерсон (3) донесе трите точки на „орлите“, които доминираха през целия мач и направиха още един куп пропуски пред вратата на „болярите“.

Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ)

Напълно очаквано „орлите“ доминираха и записаха мечтан старт, след като още в 3-ата минута Иван Скерлев от гостите сгреши и Клаудио Кешеру подаде към Вандерсон, който с диагонален удар вкара първия гол за шампионите този сезон — 1:0. Следващото по-сериозно положение пред една от двете врати бе в 16-ата минута, когато Мисиджан навлезе отляво в наказателното поле и шутира от малък ъгъл, но Христо Иванов спаси. Последваха пропуски на Марселоньо, Натанаел и Кешеру, и Лукас Саша не успя да се разпише в добавеното време на първата част след удар в аут.

Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ)

След почивката в 51-ата минута Козмин Моци направи голям пропуск. Румънецът получи топката на изгодна позиция и сам срещу Христо Иванов не успя да се разпише, след като се засуети и Иван Скерлев му попречи в последния момент. Събитията продължиха предимно пред вратата на гостите, които рядко атакуваха. Атаките на Лудогорец се редяха една след друга, а пропуски последователно направиха Козмин Моци, Лукас Саша и Вандерсон. В 75-ата минута Венцислав Василев изчисти малко пред голлинията след удар на Вандерсон.

Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ)

В края на срещата гостите получиха два преки свободни удара пред вратата на шампионите. При първия от тях в 88-ата минута Иван Стоянов шутира в стената, а на повторенията се видя, че Швиерчок игра с ръка, но протестите на гостите за дузпа не бяха уважени. Минута след това Велко Батрович пък прати топката в ръцете на Ренан Сантос при втория фаул. Натискът на "болярите" продължи и в добавеното време, в което домакините бранеха крехкия си аванс и в крайна сметка спечелиха трите точки.

Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ)
Лудогорец тръгна с победа към поредна титла (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    3 4 Отговор
    Това български отбор ли е....?
  • 2 Ops

    3 3 Отговор
    От първия мач съдийска подкрепа... грозно и ОчЕиЗваДнО е вече...