Last news in Fakti

22 Юли, 2018 21:51 2 123 11

Хамилтън: Вярвах, че ще спечеля

  • люис хамилтън-
  • хокенхайм-
  • гран при на германия

Екипът свърши страхотна работа. Колата беше фантастична

"Вярвах, че мога да спечеля". Това заяви Люис Хамилтън, след като финишира първи в състезанието за голямата награда на Германия във Формула 1 на пистата "Хокенхайм". Пилотът на "Мерцедес" стартира от 14-та позиция, но накрая изпревари всички пред него, припомня БНР.

"Наистина е много трудно да стартираш от такава позиция, но винаги трябва да се бориш за победа. Екипът свърши страхотна работа. Колата беше фантастична днес. Имах само един път- напред, и продължавах да натискам. Условията не бяха перфектни. Когато заваля знаех, че ще бъде много специфично. Но много съм благодарен за работата, които свършиха хората от екипа ми", заяви щастливият победител Люис Хамилтън още на пистата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЮ

    9 7 Отговор
    Ах ако не бяха наредили на Ботас да не го изпреварва какво щеше да се хвали

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бобо

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "бърз и яростен":

    В Мерцедес са германци.А германците не са германци.
  • 4 Гост

    7 0 Отговор
    Всички караха при еднакви условия, няколко се завъртяха,но само един се заби в предпазната стена!???
  • 5 зрител

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОЮ":

    Ами може би щяха да катастрофират, мислиш ли, че Хамилтън от 14 стигна до първа позиция и ще даде аванта на Ботас ? Мерцедес ги интересува двойна победа и отбора е над претенциите на втория пилот за победа. според мен

    Коментиран от #6

  • 6 КОЮ

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "зрител":

    Ако си гледал надпреварата щеше да знаеш че гумита на Ботас са нови ,а на Хамилтън са на 14 обиколки ,така че нямаше никакви шансове да го задържи .Яд ме е че талантлив пилот като Ботас ще остане в историята като втори пилот ,просто не го заслужава . А Хамилтън не го харесвам заради постоянните му капризи и интриги ,кариерата му досега е вечно да е бутан от целия отбор , и ако не е за него неможе да е никой друг . Не случайно Нико се отказа от Ф1 .

    Коментиран от #7, #8

  • 7 зрител

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "КОЮ":

    Да така беше, сложни са отношенията в отбора и след като като ги следиш от близо ти е ясно , че във всеки голям отбор има йерархия и лансиране на единия от двата пилота, което и на мен също не ми харесва. Точно за това аз лично подкрепям конкретен отбор , а не пилот за да не се ядосвам, както ти в случия:)
  • 8 Тони

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОЮ":

    А Ферари не наредиха ли на Райконен да пропусне Фетел? Резонно е да се дава предимство на човека, който има реални шансове да стане шампион.
  • 9 Кон

    3 3 Отговор
    Хамилтън е един от най-добрите пилоти на Ф1, изпревари ги всичките до един ! ! ! За мен най- големите имена в днешно време са Даниел, Хамилтън, Верстапен - Фетел е пълен некадърник, този не спря да прави грешки, ако не е ферарито ще си партнира с Алонсо, Макс Верстапен има силно бъдеще запонете го! Хамилтън, Рикиардо, Верстапен това са хората, всички други са зайчета, Фетел най-голямото зайЧи :)
  • 10 666

    3 3 Отговор
    Дрисльо, ако не беше сгафил Фетел щеше да си много благодарен!!!
    Поне имай доблест и признай!!!!

    Коментиран от #11

  • 11 КОсъм

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "666":

    За кое да съм благодарен бе гном, АКО НЕ БЕШЕ СГАФИЛ, АМА БЕШЕ, защото е негоден, даже и коментиращите споменаха, че Фетел е единствения пилот, допускащ толкова много грешки. Да ходи да си кара картинга, като не може да кара болида...Почни разбирай поне малко, че си на възраст и си изостанал доста, ограничен!