26 Юли, 2018 17:45 3 251 0

Сериозен интерес към селекционера на Хърватия

  • далич-
  • светново първенство-
  • интерес-
  • предложения-
  • оферти-
  • хърватия

Специалистът е залят от оферти от цял свят

Хърватският селекционер Златко Далич се превърна в изключително популярна фигура в света на футбола, след като изведе тима си до финала на Мондиал 2018, където загуби от Франция.

51-годишният специалист в дните след световното първенство е залят от оферти от цял свят. Най-сериозното финансово предложение е пристигнало от Иран, твърдят медиите в Хърватия. Персите искат Далич за наследник на Карлош Кейрош.

Най-новата оферта е дошла от Колумбия, където искат Далич да замени Хосе Пекерман начело на националния си отбор. Интерес към селекционера на „шахматистите“ има от Япония, Южна Корея, Египет и Узбекистан.

Самият Златко Далич препоръча на египтяните, които търсят заместник на Ектор Купер, да вземат неговия асистент Дражен Ладич. Бившият вратар е добре запознат с арабските нрави, тъй като беше помощник-треньор на Далич в Саудитска Арабия и ОАЕ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА