Last news in Fakti

31 Юли, 2018 05:16 3 891 0

Ибрахимович ги започна в САЩ

  • ибрахимович-
  • сащ-
  • млс-
  • лос анджелис галакси-
  • орландо сити-
  • хеттрик

Шведът отбеляза хеттрик за своя Лос Анджелис Галакси

Златан Ибрахимович вкара първия си хеттрик в МЛС, който се оказа ключов за победата на Лос Анджелис Галакси с 4:3 в домакинския мач срещу Орландо Сити. 36-годишният швед първо изравни за 2:2, после се разписа за 3:3, а след това реализира и победното попадение.

Ибрахимович се отличи и с асистенция при попадението на Джовани дос Сантос, който направи 1:1 в 39-ата минута. Кристиан Игита и Дом Дуайър бяха точни за гостите, а Микаел Сиани от домакините си вкара автогол.

Златан Ибрахимович играе за Лос Анджелис Галакси от пролетта. За 17 мача с екипа на тима той вече има 15 гола. Отборът му заема трето място в класирането на Западната Конференция на МЛС с 35 точки, на една зад Лос Анджелис ФК и на седем зад Далас. Орландо Сити е девети в Източната Конференция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА