1 Август, 2018 15:03 942 0

ЦСКА се подсили с още един бразилски нападател

  • цска-
  • нападател-
  • коритиба-
  • да силва

"Червените" привлякоха Евандро Да Силва

Отборът на ЦСКА привлече в състава си бразилския нападател Евандро Да Силва. Правата му бяха откупени от Коритиба и днес трансферът беше финализиран. 21-годишният голмайстор е бил викан за тренировки с мъжкия национален отбор на Бразилия за световните квалификации с Еквадор и Колумбия през 2016 година. Тогава той, заедно с още петима младоци от отбора до 20 години, е поканен от новоназначения селекционер Тите за участие в заниманията. Преди това нападателят се е подготвял с тима за Олимпийските игри в Рио де Жанейро редом до Неймар.

Днес футболистът се включи в заниманието на тима на базата в Панчарево и ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за двубоя от третия кръг на Първа лига срещу Дунав, който е в неделя (5 август) от 20:45 часа на "Армията".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА