Last news in Fakti

3 Август, 2018 01:00 2 235 4

Румениге: Не бих взел Роналдо в Байерн!

  • румениге-
  • роналдо-
  • възраст-
  • трансфер-
  • пари-
  • ювентус

"Да дадеш над 100 милиона за играч на 33 години е лудост", заяви легендата

Председателят на Борда на директорите на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге отново показа, че баварците са категорични в позицията си да не вадят големи трансферни суми и да инвестират премерено. Легендата на германския футбол коментира трансфера на Кристиано Роналдо, заради който Ювентус трябва да плати на Реал Мадрид над 100 милиона евро.

“Кристиано? Байерн не би платил толкова пари за играч на 33 години”, заяви той в интервю за мюнхенския вестник TZ.

“Той е футболист, който е постигнал всичко с Реал Мадрид в последните години. Пет години е бил най-добрият в света. Маркетингът също е изиграл важна роля при този трансфер”, сподели шефът на баварците.

"Изненадах се, че Андреа Аниели реши да се впусне в тази операция. В Италия получи голямо одобрение. От гледна точка на Ювентус сделката има смисъл. Италианският футбол беше загубил доста в последно време. С този голям трансфер италианците очакват отново да привлекат вниманието на световния футбол”, изрази своето мнение Румениге.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 REAL MADRID

    5 2 Отговор
    Този пък голям разбирAч, не би купил Роналдо, той пък Роналдо и няма и да иска... а ще го питам като се паднат Юве и Байер и Роналдо им нашие 2-3 гола, каква песен ще шее тогава Румениге хахахаха

    Коментиран от #3

  • 2 Грую

    4 1 Отговор
    Прав е човекът. на 33 години за нападател е като да караш кола, на която и свършва бензинът! Не знаеш точно кога ще откаже!
  • 3 Спиро

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "REAL MADRID":

    Румениге беше невероятен играч.
    Той каза, ти четеш но не разбираш.
    Не е казал че Роналдо не вкарва. Казва че играч на 33 години не е перспективна сделка.
    Немците ги мислят тези неща, брат. А и ако го пипнат че укрива данъци, ще приложат законите. В Италия ще мине между капките някак

    Коментиран от #4

  • 4 Кумчо Вълчо

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Спиро":

    Колко мислят е под въпрос.Италианците вече му избиха парите.