Last news in Fakti

5 Август, 2018 10:02 2 433 1

Реал Мадрид нанесе първа загуба на Юве

  • асенсио-
  • реал мадрид-
  • ювентус-
  • контрола-
  • автогол

Испанският гранд се наложи с 3:1 в контрола

Реал (Мадрид) нанесе първата загуба на Ювентус на Интернешънъл Чемпиънс Къп, след като се наложи с 3:1 в Лендовър (щат Мериленд) след обрат. Марко Асенсио вкара два гола за успеха. Това беше първи успех за „белия балет“ на турнира през тази година.

Противно на развоя на играта „бианконерите“ взеха аванс в резултата в 12-ата минута, когато Дани Карвахал отклони в собствената си врата центриране отляво на Жоао Кансело.

Шест минути преди почивката Гарет Бейл изравни с удар от дъгата на наказателното поле, пращайки топката точно до дясната греда на Войчех Шчесни.

Веднага след почивката Марко Асенсио даде преднина на Реал (Мадрид), след като на границата на вратарското поле получи пас отляво от Винисиус.

Девет минути по-късно Асенсио отново се разписа. Този път след пас на Лукас Васкес, като помогна и неумелата намеса на Шчесни, допуснал топката да мине през ръцете му.

На Реал (Мадрид) предстои още един мач от турнира. На 8 август „белият балет“ играе с Рома в Ръдърфорд (щат Ню Джърси), а след това на 15 август в естонската столица Талин е срещата за Суперкупата на Европа срещу Атлетико (Мадрид).

Ювентус приключи с официалната програма на контролите си и на 18 август започва участието си в новия сезон на Серия „А“, където гостува на Киево. Преди това на 12 август има проверка срещу младежкия тим на „Старата госпожа“, като се очаква тогава Кристиано Роналдо да направи първата си поява на терена с екипа на „бианконерите“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зизу

    0 1 Отговор
    Няма как, традиции