Last news in Fakti

5 Август, 2018 10:30 1 067 0

Милан изненада Барселона в края

  • милан-
  • барселона-
  • силва-
  • контрола

"Росонерите" победиха с 1:0 с последния удар в мача

Милан приключи с победа участието си на Интернешънъл Чемпиънс Къп, след като се наложи с 1:0 над Барселона в Санта Клара (щат Калифорния). Андре Силва вкара единственото попадение в мача. Огромно недоволство сред зрителите и коментаторите предизвика решението на съдиите двата отбора да играят в близки по цветове екипи и това затрудняваше разпознаването на принадлежността на играчите.

Срещата на „Ливайс Стейдиъмс“ отиваше към дузпи, когато противно на развитието на играта до момента Милан стигна до победен гол с последния удар в мача. Андре Силва се оказа на чиста позиция след извеждащ пас на Франк Кеси и стреля точно до дясната греда на Марк-Андре тер Стеген.

С този мач и двата тима приключиха участието си на Интернешънъл Чемпиънс Къп. В предишните си мачове Милан записа загуби от Манчестър Юнайтед (след дузпи) и от Тотнъм. Барса надви „шпорите“ (след дузпи) и отстъпи на Рома.

На 19 август „росонерите“ приемат Дженоа в първия си мач от новия сезон на Серия „А“. Точно седем дни по-рано каталунците се изправят срещу Севиля в Танжер (Мароко) в мач за Суперкупата на Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА