6 Август, 2018 13:26 1 397 0

Левски води преговори за естонски национал

  • левски-
  • естония-
  • национал-
  • футбол-
  • спорт

Левски се готви да осъществи първия си трансфер след назначението на Славиша Стоянович. "Сините" преговарят за придобиването на естонския национал Богдан Вашчук, твърди "Новспорт".

22-годишният халф игра за ФК Рига в мачовете срещу ЦСКА в Лига Европа и се замеси в огромния скандал с играчите на "червените" Николай Бодуров и Кристиян Малинов.

В следващите дни се очаква да има развитие по въпроса с трансфера. Преди три години Вашчук е бил купен от Рединг, но не е играл в нито един мач за английския клуб. Играл е и за Инфонет в родината си.

През миналия сезон Вашчук е записал 8 гола в 22 мача за ФК Рига.

След победата с 2:0 над Ботев (Враца), новият треньор на "сините" Славиша Стоянович заяви, че отборът се нуждае от нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА