Last news in Fakti

7 Август, 2018 13:13 1 352 1

Клоп: Много сме зле в защита

  • върджил ван дайк-
  • ливърпул-
  • юрген клоп

Мениджърът на Ливърпул призна за проблеми преди началото на сезона

Клоп: Много сме зле в защита - 1
Снимки: БТА/АР

Ливърпул ще има проблеми със защитата в началото на сезона, призна мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. Върджил ван Дайк и Джо Гомес са единствените здрави централни бранители, след като Жоел Матип и Рагнар Клаван лекуват контузии, а Деян Ловрен едва сега се завърна от почивка.

Тримата пропуснаха предсезонната победа с 5:0 срещу Наполи.

"Ще видим каква ще бъде ситуацията с Джо. Контузията на Клаван не е толкова сериозна и за него също ще мислим през следващите дни. Може и да направим някаква магия, но не знам как точно", каза Клоп.

"Деян Ловрен не е тренирал все още с нас. За футболистите от световното първенство подготовката ще протече в първите две седмици от първенството", добави германецът.

Клоп: Много сме зле в защита

"Първенството няма да бъде лесно. Трябва да бъдем напълно готови за всеки мач, а не само за първите два или три. Това е голямото предизвикателство", завърши Клоп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    2 0 Отговор
    Добро утро!!!