Last news in Fakti

9 Август, 2018 13:41 2 131 4

Съперникът на Тервел Пулев се отказа

  • бокс-
  • тервел пулев
Съперникът на Тервел Пулев се отказа - 1
Снимка: Shutterstock.com

Италианецът Фабио Турки се е отказал от боя с Тервел Пулев за вакантната европейска титла в полутежка категория, съобщи българският боксьор.

Очаква се допълнителна информация от Европейски боксов съвет евентуално да бъде назначен друг противник, написа Тервел в една от социалните мрежи.

Търгът за този бой трябваше да се проведе днес в Рим, припомня БНР.

Промоутърът Ивайло Гоцев искаше да обедини мача с този на Кубрат Пулев и Хюи Фюри, като двата да се играят в България на галавечер в “Арена Армеец”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Made un Bulgaria

    3 2 Отговор
    Как няма да се откаже,щеше да яде бой от българина.тиа във бокса са големи кукли не искат да ги бие някой неизвестен.ако ги бие някой то да е на голямата публика за много пари и от най добриат-непобеден,така после няма за какво да се оправдават.Подпбно и със големия брат в последните пропаднали два боя.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Made un Bulgaria":

    Много си проссс
  • 3 незнайко

    0 1 Отговор
    СТРАХ ! Само това може да се каже.
  • 4 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    смятайте какъв лохман е избирал
    щом се е отказал