10 Август, 2018 10:14, обновена 10 Август, 2018 10:16 924 1

Лудогорец най-после победи, но не убеди (СНИМКИ)

  • лудогорец-
  • победа-
  • футбол

Лудогорец победи Жрински (Мостар) с 1:0 в първия мач между двата отбора от третия предварителен кръг на Лига Европа. Феновете на разградчани очакваха по-категорична победа, но остана с минималния резултат.

За жалост футболистите на Пауло Аутуори отново показаха, че са далеч от нивото на игра, което демонстрираха от предходните кампании у нас и в евротурнирите. Единственото попадение в мача дойде след статично положение, дело на Козмин Моци, предава topsport.bg.

В първите минути "орлите" започнаха с настроение, така като бе и в предишните мачове от началото на сезона в Разград.

Клаудиу Кешеру можеше да открие резултата след малко повече от 10 минути игра, но стреля неточно въпреки чудесната позиция пред вратарското поле.

Все пак Лудогорец успя да направи точно попадение. При центриране на Вандерсон от корнер вратарят Солдо се размина с топката, за да може Козмин Моци с глава да я вкара на метри от голлинията - 1:0!

След успешният удар обаче разградчани намалиха оборотите. Нещо повече - играчите на Аутуори преотстъпиха инициативата на своя съперник, който в средата на полувремето пое контрола върху събитията на терена.

Това доведе до два опасни удара към вратата на Ренан, които бразилецът успя да отрази.

Малко преди края на полувремето Вандерсон поиска дузпа, но такава не последва, а при повторенията се видя, че преценка на съдията е правилна.

Солдо предотврати втори гол при удар на Кешеру от движение, който добре прати топката в долния ъгъл на вратата, но вратаря на Жрински се разтегна и изби в корнер.

През втората част темпото на игра спадна още повече, а головите опасности както и скоростта на двубоя бяха кът.

Все пак в заключителните минути на срещата Лудогорец създаде две добри положения пред вратата на Солдо, но вратарят и в двата случая отчая с изявите си Клаудиу Кешеру!

И така, въпреки победата и разликата в бюджетите и класите на двата отбора, реваншът в Босна остава отворен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гатузо

    0 0 Отговор
    реванша е ясен с бодра крачка кам ващи с тази игра няма как да има резултати