Last news in Fakti

11 Август, 2018 10:56 1 055 1

Манчестър Юнайтед стартира с победа във Висшата лига

  • манчестър юнайтед-
  • висша лига-
  • лига европа-
  • победа-
  • лестър

Манчестър Юнайтед извоюва победа с 2:1 над Лестър в откриващия двубой за новия сезон 2018/19 във Висшата лига.

Срещата се игра на "Олд Трафорд", а точните попадения в тази среща разписаха Пол Погба още в третата минута от дузпа, и Люк Шоу. За "лисиците" пък се разписа Джейми Варди секунди преди края на двубоя.

"Червените дяволи" стартираха доста силно, след като получиха своя "златен шанс" още в самото начало на двубоя. Играч на "лисиците" игра с ръка в наказателното си поле и реферът просто нямаше какво да направи, освен да надуе свирката и да отсъди 11-метров наказателен удар. Погба не сгреши от бялата точка и шокира гостите с доста ранно попадение.

Първата по-опасна атака пред вратата на Де Хеа дойде чак в 28-ата минута, когато стражът се намеси по брилянтен начин, отразявайки много коварен удар на Мадисън отблизо.

През второто полувреме домакините играха изключително уверено, но до гол все не се стигаше. Първо Рашфорд опита да покоси вратата на Шмайхел, но шутът му бе доста неточен. След това, късметът си пробва и Дармиан, но и той не създаде кой знае каква опасност за стража. В 65-ата минута, хубава комбинация между Погба и Мата завърши с изстрел на испанеца, но той бе доста разочароващ.

В 83-ата минута обаче, логичното най-накрая се случи и Юнайтед достигна до втори гол. Негов изпълнител бе Люк Шоу, който се възползва от разбъркване в наказателното поле на Лестър, пое отбита топка и с диагонален удар парира Шмайхел за 2:0.

Гостите успяха да достигнат до почетно попадение в добавеното време, което бе реализирано от Джейми Варди с глава, но оставащите минутки не им стигнаха за изравняване на резултата и "лисиците" си тръгнаха от "Олд Трафорд" разочаровани след фалстарта на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YNWA

    1 0 Отговор
    Дано им е за последно