Last news in Fakti

11 Август, 2018 14:54 2 343 0

Цървена звезда подписа с бивш ас на Лудогорец

  • лудогорец-
  • цървена звезда-
  • футбол-
  • нападател

Бившият нападател на Лудогорец Джонатан Кафу ще играе до края на сезона в Цървена звезда. Сръбският гранд взе бразилеца под наем от Бордо, където той не успя да се впише. В договора между двата клуба има и опция за закупуване през следващото лято срещу сумата от 4 млн. евро.

Вчера Кафу пристигна в Белград и премина задължителните медицински прегледи, а след това тимът официално го представи пред медиите. Бразилецът сподели, че целта му е да стане шампион с Цървена звезда, а също така се надява отборът да пробие в евротурнирите.
“За мен е голяма чест да съм част от този велик клуб. Искам да постигнем колкото се може повече победи и да зарадваме феновете с трофеи. Никой футболист не може да е голям, ако не печели нищо с отбора си. Със сигурност съм много мотивиран да се докажа. Познавам се с Милан Борян, с когото играхме заедно в България. Гледах последния мач на Цървена звезда срещу Спартак (Търнава) и мисля, че имаме голям шанс да продължим напред. Целта ми е да стигнем до пролетната фаза на евротурнирите”, каза Кафу.

Той е добре познат на феновете на Звезда, след като през 2016 година с екипа на Лудогорец вкара два гола във вратата на “червено-белите” по пътя към групите на Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА