12 Август, 2018 19:27 4 093 2

Приеха Феномена спешно в болница

  • роналдо-
  • феномена-
  • пневмония-
  • ибиса

41-годишният бразилец е в добро състояние и се възстановява от пневмония

Бившият бразилски национал Роналдо беше приет в болница в Ибиса заради заболяване от пневмония, съобщават местните медии.

Местни медии пишат, че двукратният носител на "Златната топка" в момента се намира в интензивното отделение в поликлиника Нуестра Сеньора дел Росарио на испанския остров. Роналдо е постъпил в болницата в петък.

Източници потвърждават, че 41-годишният бразилец е в добро състояние и се възстановява нормално.

Роналдо е бил на почивка в Ибиса, но се е разболял от пневмония. Той е бивш футболист на ПСВ Айндховен, Барселона, Интер Милано, Милан, Коринтианс и Крузейро. Нападателят прекрати кариерата си през 2011 година.

Роналдо стана световен шампион през 1994 и 2002 година и спечели "Златната топка" през 1997 и 2002 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мършата

    18 3 Отговор
    Велик футболист превъзхождащ днешните "велики", като Кристияно Роналдо, Леонео Меси! За разлика от тях Великия Феномен Роналдо вкарваше на всички! Уникалната техника на виртуозния Феномен караха всяка защита и вратар да изживяват кошмари не в кревата, а на футболния терен!
  • 2 цццццццц

    0 0 Отговор
    Корекция, след Интер Милано играе в Реал Мадрид и след това е в Милан.