Last news in Fakti

13 Август, 2018 13:30 1 156 3

Загорчич: С тази игра ЦСКА няма да успее!

  • загорчич-
  • стил-
  • ел маестро-
  • обида-
  • славия-
  • цска

"Треньорът на ЦСКА - Ел Маестро, не е никакъв сърбин", ядоса се наставникът на Славия

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе изключително ядосан след загубата с 1:2 от ЦСКА. Той заяви, че според него това не е ЦСКА и с тази игра “червените” няма да станат шампиони. Сърбинът бе недоволен от отношението на колегите му от другата скамейка и поведението им по време на мача.

“Не искам да коментирам мача, ще кажа много глупости. Попитайте ме нещо друго! Този ЦСКА и начинът, по който играе футбол, не ми харесва. С тези дълги подавания, това не е ЦСКА. Това е моето мнение. Най-много ме ядоса отношението на някои хора. Много съм ядосан. Беше ми много гадно по този начин да се отнасят. Колегите трябва да имат повече уважение към нас. Не ми хареса начинът, по който се радваха. Нямам думи. Това не е достойно за футболен клуб като ЦСКА. Ние сме хора, колеги… Нека е честита победата на ЦСКА, пожелавам им да вземат титлата, но с тази игра нямат шанс. Просто не мога да говоря повече. Тоя Маестро не е никакъв сърбин. Сърбите завършват на “ич”. Имаше ситуации, в които трябваше да ги накажем, но не се получи”, заяви Загорчич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джудже от Микре

    11 10 Отговор
    Туй не е цесека, туй си е Литекс у София! Бахур за Литекс
  • 2 ГМО продукт

    6 3 Отговор
    Има и други начини.Те го умеят оново със съдиите..Г.Г. И С.С. са го правили и преди 25 години..
  • 3 hh88

    9 5 Отговор
    Такива са нещастните хора, не си коментират своя състав, ама разправят другите колко са зле.
    Иначе за съдиите: Как точно са помогнали? Като спестиха червен картон на Шоколаров, който контузи умишлено червения футболист или като признаха на Славия гол от засада?
    Истината е, че тази година ЦСКА са по-силни и нещастните лепилари от Подуяне ще реват много. Нека се успокояват с Литекс и съдии.