13 Август, 2018 15:30 1 426 0

Емил Гъргоров ще рита в ЦСКА 1948

  • гъргоров-
  • бадема-
  • договор-
  • чужбина-
  • предложение-
  • цска 1948

Бадема се нави да подсили "червените"

Емил Гъргоров ще подпише договор с ЦСКА 1948, след като двете страни постигнаха съгласие. Това ще бъде пореден трансферен удар за отбора на Валентин Илиев, който си е поставил за цел влизане в Първа професионална лига. По този начин “армейците” може да извървят пътя от областните групи до елита само за три години, което ще бъде впечатляващо постижение.

Бадема цяло лято се надяваше да получи по-примамливо предложение от чужбина и се подготвяше индивидуално. В крайна сметка обаче той е преценил, че вече няма шанс да му се отвори възможност да играе зад граница и е предпочел да продължи да носи червената фланелка и във Втора лига, пише "Меридиан Мач".

37-годишният футболист се е разбрал с ръководството на ЦСКА 1948 да подпише договор до края на настоящия сезон, при условие, че няма да го спират, ако му изскочи по-добра оферта през зимата. Гъргоров бе футболист на “армейците” и през миналия сезон.

В момента ЦСКА 1948 се намира на второто място във временното класиране във Втора лига със 7 точки. “Червените” записаха две доста изстрадани победи над Черноморец (Балчик) и Кариана (Ерден) с попадения в добавеното време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА