13 Август, 2018 18:50 1 734 0

Георги Миланов се отдалечава все повече от ЦСКА

  • миланов-
  • цска-
  • цска москва-
  • оферта-
  • договор

Шансът Георги Миланов да продължи кариерата си в ЦСКА е минимален. В последните седмици се появиха информации, че бившият играч на ЦСКА (Москва) е получил предложение от “Българска армия”. За момента обаче националът няма особен интерес и предпочита да изчака за оферти от арабския свят. Друг вариант е да продължи кариерата си в турския елит. Той би приел офертата на “Армейците”, само ако не успее да си намери отбор в чужбина, пише "Тема Спорт".

Миланов бе собственост на ЦСКА (Москва) от лятото на 2013 година до месец май тази година. В този период той изигра 99 мача за руския тим и отбеляза 5 гола в Премиер лигата. През 2016 година бе пратен под наем в Грасхопърс. Миланов също така има 40 мача и 2 гола за националния отбор на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА