15 Август, 2018 14:59 1 077 1

Ел Маестро: Още сме живи

  • ел маестро-
  • цска-
  • копенхаген-
  • лига европа-
  • шансове-
  • реванш

"В първия мач се подведохме по емоциите и затова загубихме", заяви специалистът

Отборът на ЦСКА има сили да отстрани Копенхаген, уверени са в лагера на "червените". Тимът на Нестор Ел Маестро загуби първия мач с 1:2 в София, но играчите са мотивирани да заличат пасива и да продължават похода си в Лига Европа.

"Момчетата вярват, че могат да спечелят в Копенхаген. Все още сме живи и не сме отпаднали. В първия мач се подведохме по емоциите и затова загубихме. Трябваше да сме по-спокойни и точно това искам за реванша утре", заяви Ел Маестро преди заминаването на отбора за Копенхаген.

Извън състава е крилото Жоржиньо, който се контузи на последния мач срещу Славия и вероятно ще се възстановява няколко седмици. Друго крило - Едвин Джеси, който получи травма в първия мач с Копенхаген, е в групата и готов за игра.

"Все още не е ясно колко време няма да играе Жоржиньо, но оптимистичният вариант е да отсъства няколко седмици, а не както се очакваше да бъде извън игра за няколко месеца. По-сложна е ситуацията с Жеферсон, който би трябвало да е готов, но все още изпитва болки. Едвин Джеси тренира вчера и е на линия за мача", каза още Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Miroslav

    3 3 Отговор
    Дай Боже!!!
    АМИН!!!