Last news in Fakti

15 Август, 2018 15:53 997 1

Левски ще разкара Жорди Гомес

  • левски-
  • гомес-
  • раздяла-
  • тренировки

Испанецът не тренира със своите съотборници

Левски май върви към раздяла с Жорди Гомес. Испанецът, който дойде на „Герена“ и се очакваше да стане основна фигура в отбора, не тренира вчера със съотборниците си, пише „Меридиан Мач“. Халфът не е контузен, както бе през миналата седмица, когато се оплакваше от проблеми в прасеца.

За раздяла между Гомес и Левски се говори отдавна. На „Герена“ са разочаровани от показателите на испанеца по време на мачовете. Той не е ефективен нито в защита, нито в нападение. Именно това е причината да започнат преговори с Мартин Райнов от Берое.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГМО продукт

    0 0 Отговор
    Къде са новитееееее.Докога ще чакаме нападател.Затова ли си отиде Роси. И той ли искаше нови и кадърни