15 Август, 2018 16:30 767 0

Аутуори: Ще играем атакуващо

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • зрински мостар-
  • лига европа-
  • реванш-
  • стил

"Трябва да се поучим от грешките срещу Видеотон", призна бразилецът

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори разкри очакванията си за предстоящия утре реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Зрински (Мостар).

„Очакването, не само моето, е да спечелим и да се класираме напред. Всеки отбор има свой стил, нашият е да играем по-атакуващ футбол. Отиваме с тази цел, независимо, че имаме гол преднина,“ обяви Аутуори.

„Всички играчи, освен Лукас Саша и Анисе, са в добро здраве и са готови за мача. Аз съм напълно концентриран върху мача със Зрински, за ЦСКА ще мислим след този двубой. Трябва да се поучим от грешките от двубоя ни като гост на Видеотон,“ добави бразилският специалист.

„При треньорска смяна винаги има импулс от емоционална гледна точка. Когато има емоция, не знаем в коя посока ще тръгне - в позитивна или негативна. Животът на един треньор е много труден. Във всеки сезон нещата са различни и това, че е бил наставник миналата кампания, не значи, че сега нещата са същите,“ коментира мениджърът на Лудогорец треньорската смяна в Зрински.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА