Last news in Fakti

17 Август, 2018 12:13 1 578 1

Лудогорец си свърши работата в Босна и Херцеговина, продължава напред

  • лудогорец-
  • цска-
  • левски-
  • лига европа-
  • футбол-
  • мач-
  • първенство

Лудогорец завърши 1:1 при гостуването на Зрински в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. "Орлите" бяха спечелили първата среща в Разград с 1:0 и с общ резултат 2:1 се класират за плейофа. За място в групите на Лига Европа шампионите ще спорят с Торпедо (Кутаиси), където играе българин - защитникът Лазар Марин, пише Блиц Спорт.

Реваншът между Зрински и Лудогорец се игра на ужасния терен в Широки Брег, който не позволи на "орлите" да покажат най-доброто, което могат. Въпреки това успяха да постигнат това, за което са дошли - класирането напред и без контузии.

Клаудиу Кешерю откри резултата в 24-ата минута, а изравнителното попадение за Зрински падна във втората минута на добавеното време. Вкара го Неманя Билбия след грешка на Хорхе Броун.

Аржентинският вратар на Лудогорец започна срещата "на пожар", тъй като Ренан се контузи на загрявката.

Двубоят днес беше 60-ти за Марселиньо в евротурнирите. Асът на Лудогорец игра цял мач в Широки Брег и след последния съдийски сигнал заслужено ликува със съотборниците си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гатузо

    5 2 Отговор
    с такива слаби саперници 1;1= резил няма как да продалжат много напред това не е този лудогорец от преди 2 години и раководството трябва да се замисли нещо в играта на отбора куца