Last news in Fakti

19 Август, 2018 18:06 2 662 8

Английски национал обвинен в изнасилване от френска манекенка

  • английски-
  • национал-
  • футболист-
  • изнасилване-
  • манекенка

Имената на играча и моделката не се разкриват

Английски национал обвинен в изнасилване от френска манекенка - 1
Снимка: Shutterstock

Футболист от Висшата лига и играч от долните нива на английския футбол ще се явят на разпит в полицията, след като срещу тях е постъпило оплакване, че са дрогирали и изнасилили френска манекенка.

Според информацията на DailyStar, цитиран от bTV, единият замесен футболист е играл на световното първенство по футбол. Имената на двамата играчи и моделката не се разкриват, тъй като са следствена тайна.

Жената се е срещнала с двамата, както и с приятел, за вечеря преди да се отправят към нощен клуб в тузарския квартал Мейфеър. Манекенката е танцувала с футболната звезда, след което го е целунала. Тя твърди, че е изпила само две чаши шампанско и една водка, но е започнала да се чувства зле и е повърнала, с което вечерта за нея е трябвало да приключи.

Когато се връщат в наетия от нея апартамент в Уестминстър, моделът продължава да се чувства зле и директно припада на леглото. Според показанията пред полицията, тя се събужда, докато футболистът прави секс с нея като ѝ е свалил бельото в периода на безсъзнание на хубавицата.

Въпреки болката, упоената манекенка не успява да се отскубне от звездата и отново припада, след което по-късно се събужда, а на леглото до нея е приятелят на играча от Висшата лига. Тя му споделя какво се е случило и моли за помощ, но вместо това и футболистът от долните нива на английския футбол я изнасилва. Този път все пак момичето успява да се измъкне, след което отново припада. Когато се буди, мъжете вече ги няма.

Тя опитва да докладва за случая в лондонската полиция, но районното управление е затворено, затова го прави в Париж, когато се завръща във френската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pazenek

    8 1 Отговор
    Дрън,дрън, та пляс! Измислици-премислици?!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ууууу

    7 1 Отговор
    И после като се събуди кой я тъпчеше ? Не спирайте

    Коментиран от #6

  • 4 112

    6 0 Отговор
    В днешно време не знаеш на кой да вярваш...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Путински джендър

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ууууу":

    То си пише - после, като отишла да се оплаче на полицията в Париж и там я опънали.

    Коментиран от #8

  • 7 Мале мале

    3 0 Отговор
    Егаси историята. Тая си припада само като го види явно. Може да има фетиш към безсъзнанието. По-тъпа история не можахте ли си фантазирате?
  • 8 Помешчик Артьом Безродний

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Путински джендър":

    Да дойде после да се оплаче на дяда Тьома - ше припадне и без стимуланти, като види руската крилата ракета!