Last news in Fakti

20 Август, 2018 11:56 1 266 0

Счупиха носа на рефер в Словения (ВИДЕО)

  • олимпия любляна-
  • марибор-
  • съдия-
  • нос-
  • счупване

Дербито между Олимпия Любляна и Марибор не мина без инциденти

Дербито на словенския футбол между Олимпия (Любляна) и Марибор беше белязано не само от победа за гостите с 3:0, но и от инцидент, при който страничният съдия се оказа със счупен нос.

На пострадалия оказваха медицинска помощ в продължение на 10 минути, за да спрат кръвта от носа му. През това време мачът беше спрян.

Домакинът Олимпия имаше чудесен шанс да вкара гол през първото полувреме, но 40-годишният вратар на Марибор Ясмин Ханданович спаси отсъдената дузпа.

Двата тима са най-големите съперници за титлата в Словения. През миналия сезон Олимпия стана шампион единствено заради по-добра голова разлика в мачовете между отбора, които завършиха с по 80 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА